Back home again...

Så.. nu har jag kommit hem till Gävle igen. Jag har hunnit packa upp och slappna av lite framför teven och så. :p
     Resten av kvällen tänkte jag sitta framför datorn, titta lite på glosorna till imorgon, kanske läsa lite och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag börjar redan halv nio, gäsp. Så jag ska nog försöka komma i säng i bra tid med, vi får se hur jag lyckas med det, hehe.

Kommentarer
Postat av: Anette

Det blir nog bra i Gävle, du har ju en jättebra kyrka som du går till. Härlig lovsång där! Sedan när du kommer till Barknåre nästa gång är det ännu mer vår! Ha det bra

2008-04-15 @ 13:19:11
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback