Dags att åka hem...

Nu är väskan packad och det är dags att åka hem...
     Det känns tråkigt och lite ledsamt, men samtidigt ganska okej. Den här gången kommer jag inte tillbaka förrän den 30:e april, om drygt två veckor. Men det är på grund av att det händer saker i kyrkan två helger framöver, så det känns bra iallafall. :p
     Nu ska jag stänga av datorn och lägga den i datorväskan, och sen bär det av mot Gävle. Jag tänkte sitta och läsa i bilen, och lyssna på lovsång. Ska bli mysigt...

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback