Den här kvällen.

Den här kvällen har jag kollat lite på teve med mormor, vi såg Simpsons och Postkodmiljonären. Sen har jag suttit vid datorn en hel del och segat. För en stund sen kom mormor upp med mackor och cola åt mig, orkade inte ens äta upp allt, jag känner mig så himla mätt ikväll av nån anledning... :p

Nu var jag precis ute på bron och tog lite luft och såg ut över det vackra landskapet som nu ligger i mörker. Det är verkligen så otroligt vackert här. Det känns ödsligt, förutom grannarnas hus då förstås, och jag tror säkert att man skulle kunna ta en promenad på den mörka landsvägen utan att möta en bil på väldigt lång tid. Det är så skönt på nåt sätt, det är så fridfullt här. :)
     Då jag kom in satt Snuttan och tittade på mig. Hon undrade nog varför jag får gå ut så här sent och inte hon, hahaha. Jag förklarade snabbt att hon nog inte skulle komma in lika snabbt som jag gjorde, ifall hon nu har snappat upp tillräckligt mycket svenska för att förstå mig alltså. Haha. ;p

Nu ska jag snart se en film på sexan - Taking Lives med bl a Angelina Jolie och Kiefer Sutherland.
     Jag tror att jag har sett den förut, men är inte säker. Hur som helst så känner jag verkligen för att sitta och kolla på film ikväll, sega liksom. :) Den slutar strax innan halv två, så då går jag väl och lägger mig och läser skulle jag tro. So this is goodnight. :)

Kommentarer
Postat av: Jp

låter som en mysig dag ju:D

2008-04-13 @ 00:19:08

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback