Den sista tiden och Flammor!

Jag är väldigt intresserad av den sista tiden - tiden innan Jesu återkomst.
     Jag tror att vi lever i den sista tiden nu och att det inte är så långt kvar innan de troende kommer att ryckas upp för att möta Jesus, innan vedermödan kommer då Antikrist ska regera på jorden och innan Jesus slutligen kommer tillbaka. Jag skulle gissa på att det kanske är 20-30 år kvar som mest. Vissa säger 15-20. Många tecken tyder på att det är så det är. Jesus gav oss tecken för att vi ska veta när det närmar sig. För de som inte är förberedda kommer Han däremot att komma som en tjuv om natten, oväntat.
     Matt 24:32-33. Lär av en jämförelse med fikonträdet. Redan när kvisten blir mjuk och bladen spricker ut, vet ni att sommaren är nära. När ni ser allt detta vet ni på samma sätt att han är nära och står vid dörren.
    
Vi kan veta när det närmar sig. Däremot kan vi inte veta den exakta tiden, precis som vi inte kan veta exakt vilken dag det är tillräckligt varmt för att bada i havet första gången under året.

Jag vill passa på att tipsa om en jättebra hemsida där det står mycket mer om tidens tecken och Jesu återkomst.
     www.flammor.com
     Flammor är en profetisk tidning av Holger Nilsson. På hemsidan uppdateras det med nya artiklar två gånger varje månad, oftast den 1:a och den 15:e varje månad.

Kommentarer
Postat av: Jp

Låååååååååååååånd tid kvar, knappast 15-20 år;)

2008-04-16 @ 01:12:07
URL: http://johnpeter.blogg.se/
Postat av: Madelene

Jag har nyss läst om detta. Superintressant. Dock tror jag att de kristna kommer ryckas upp efter vedermödan och antikrists 7 regeringsår. Finns iaf intressant läsning på www.bibelfokus.se plus mkt annat såklart.
Ha det gott och var välsignad:-)

2008-04-16 @ 07:10:11
URL: http://valleria.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback