En solig dag!

Imorse då jag vaknade lyste solen för fullt.
     Det är så härligt att vakna till solsken tycker jag. Hela morgonen kändes helt underbar verkligen, jag var pigg och glad och hann göra allt jag skulle göra innan det var dags att gå till bussen. :)
    
Jag tänkte sen att jag borde ha tagit med kameran för att ta några bilder på våren. Hm, jag har tänkt så vid flera olika tillfällen nu. Jag kanske borde börja ha den i väskan jämt och ständigt!? :p

I skolan träffade jag Karin L i korridoren. Oväntat, men kul. Hon tog studenten i våras men ska vara där och vikariera i spanska fram till sommaren.
     Mattelektionen var försenad på grund av att någon annan klass hade prov i det klassrummet. Men en kvart senare än vanligt kunde vår lektion börja. Vi fortsatte med geometri och det kändes sådär lagom okej typ.
     Efter matten gick jag till gymet och körde ett konditionspass. Nu är det inte långt kvar innan jag får G i Idrott och Hälsa A, mohaha. Jag ska få G på HLR (Hjärt-och Lungräddning) och göra ett prov, sen är jag klar med det helt och hållet. Det känns otroligt skönt. Hehe. :p

Då jag kom hem tog jag några vackra bilder som jag tänkte visa här. :)

image100   image101

Två bilder på mig då jag står ute på balkongen. Solsken och blå himmel var det också. :)


image102

Det här var utsikten från min balkong idag...

Idag är det en solig dag! Yay!

Kommentarer
Postat av: Anette

Ja den utsikten kommer jag ihåg. Det är väldigt högt.

2008-04-17 @ 17:47:19
URL: http://godsfire.blogg.se
Postat av: Jp

du ser ut att gå på tunga grejer;)

2008-04-17 @ 23:26:29
URL: http://johnpeter.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback