Idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Suck. Imorse då jag gick upp ur sängen var det återigen ett mulet och grått Gävle som mötte mina ögon. Det är ganska kallt ute, fem grader ungefär, och det regnar. :p

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och skriver samtidigt som jag då och då hör några regndroppar slå mot fönstret. Idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
     Jag hade ont i magen igen imorse, så jag kände inte för att gå till kyrkan längre utan ville vara hemma och vila istället. Jag har spenderat förmiddagen med att käka en värktablett, varit med Gud, läst en av undervisningarna som jag fick av Anette och Peter då jag var där förra veckan och nu ligger jag som sagt här. Hm, jag borde äta frukost. Klockan är snart tolv liksom... :p

Kommentarer
Postat av: Nettis

Synd att du mådde dåligt. Bra att du fick undervisning ändå fast du var hemma. Vi var annars till Pingstkyrkan i Gävle och hade finskmöte. Det var roligt och välsignat. De sjöng med i lovsången.

2008-04-06 @ 17:48:51

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback