Jag och Diana!

Nu har jag varit med Diana på Öster och hängt i ett trapphus. Killen som skulle visa henne lägenheten var varken hemma eller svarade i telefonen fast de hade bestämt en tid. Usch, vilken dålig stil.
     Efter att ha väntat i ungefär en kvart påbörjade vi vår promenad hem till mig i det vackra vädret med en sol som sken med full kraft.fadsljfaljhafljhfadsljhjfjadshlhfj (Ursäkta, Diana fick ryck!) Men anyway, så tog vi vägen förbi Gavleån och det fick mig att längta efter att bada, inte bada där alltså, men att bada överhuvudtaget. Sen svängde vi in vid industriområdet eller "slummen" som jag kallar det eftersom det är ett stort grönt staket med en soptipp bakom sig som är där med, och det är absolut inte mysigt att gå där på kvällen. Jag har inte gått den vägen på flera år, och då vi kom in på industriområdet kom jag ihåg varför, hehe.

image125

Diana vandrar genom industriområdet på väg hem till mig...

Hemma hos mig la jag mig först på sängen för att pusta ut efter promenaden. Och Diana, snäll som hon är, kittlade mig på MAGEN. Vilken liten.. liten.. liten.. gaah! Humpfh... Nu kommenterar hon att jag var söt som en ostbåge där jag låg hopknycklad och skrek för full alls.. hm.. skitkul... Haha.
     Sen började hon prata om mat och efterrätter så jag blev hungrig och jättesugen på mango, jordgubbar och grädde. Men då vi väl kom till matbordet så blev det ingen efterrätt - överhuvudtaget. Men däremot fick vi jättegoda köttbullar som mormor hade gjort. Yummy.
     Och nu sitter vi här...

image126

Fråga mig inte vad vi tänkte här bara.. haha... ;)

Diana förhör mig på glosor och det går väldigt bra om jag får säga det själv, jag kan typ alla. Mohaha. Grammatiken kan jag rätt så bra med. Det kommer nog gå bra imorgon, det känns verkligen som det iallafall...
     Diana bad mig precis översätta ordet häcken. Jag svarade la siepe. Då säger Diana Vilken häck är det då? Lol!

Kommentarer
Postat av: Anette

Kul ni verkar ha och kul humor. En kittlad ostbåge!

2008-04-24 @ 21:58:55
URL: http://godsfire.blogg.se
Postat av: Johan

Haha! En liten ostbåge! :)

2008-04-25 @ 00:15:01

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback