Jag såg en spindel utanför fönstret!

Jag gick precis in i köket för att hämta lite cola och några chokladbitar och då fastnade jag vid fönstret ett tag. Jag bara stod och stirrade ut ett tag och då la jag märke till den - spindeln.
     Jag såg en spindel utanför fönstret! Det kändes som att se ännu ett vårtecken, vilket jag behövde efter dagens gråa väder. Spindlar brukar ju liksom inte krypa omkring utanför fönstret då det är alltför kallt ute, under vintern och så t ex. Men nu har de börjat komma. Yay. :p
     Jag gillar för övrigt inte spindlar, men det är ju en helt annan historia...

Nu då jag satt och skrev det här tänkte jag på en annan sak. Tänk den dag då jag ser en geting och tänker: Ja, ett sommartecken! har det gått för långt, så mycket kan jag säga, för jag är livrädd för getingar. Nästan sjukligt rädd. Jag får panik av de. =/
     Så om det var lite weard att jag tänkte så här om en spindel, så skulle det vara ännu mer out of caracter om jag tänker samma sak om en geting. Nej, usch, ser jag en geting (på alltför nära håll) så skriker jag.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Tack:-) Jag tyckte det var en väldigt bra faktaspäckad artikel och det är så fruktansvärt hur newage rörelsen näslar sig in precis överallt och folk tror att det är så harmlöst. Jag känner verkligen att jag vill göra något för att öppna människors ögon i detta.
MåGott!
Bless!

2008-04-08 @ 08:17:13
URL: http://valleria.blogg.se
Postat av: jp

Du borde skrämt iväg spindelln!

2008-04-08 @ 16:45:28
URL: http://johnpeter.blogg.se
Postat av: Nettis

Usch för spindlar, fast de är ju inte så äckliga som daggmaskar i alla fall.

2008-04-08 @ 22:25:04
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback