Jag tappade bort Papperskorgen!!

För en liten stund sen så råkade jag tappa bort Papperskorgen på datorn. Den som ska finnas på skrivbordet alltså... :p
     Jag vet inte hur jag lyckades med det, men jag höll på med massa saker samtidigt och råkade väl klicka lite konstigt för helt plötsligt var den borta och jag fick panik. :\ Alltså.. hur klantig kan man egentligen vara!? Men det slutade bra iallafall, Diana hjälpte mig med att få tillbaka den genom att skriva på msn hur jag skulle göra. :p

Annars så har kvällen varit helt okej. :)
    
Jag har diskuterat på Days-forumet, brukar skriva väldigt mycket i Tror du på gud-tråden där, hehe. ;) Sen så har jag kollat lite på Simpsons och sett andra delen av Torn. Och jae.. det har varit en bra kväll rent allmänt.

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag. Ställer klockan på åtta till imorgon, men vill verkligen fortsätta med min nya vana att lägga mig den tid jag har tänkt från början, hehe.

Godnatt allihopa, och God Bless!

Kommentarer
Postat av: Nea.

Hahaha låter illa. XD
Men vad säger du? Chokladboll eller negerboll?
Svara gärna i min blogg. :)

2008-04-17 @ 15:05:18
URL: http://neapeahh.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback