Lol!

Imorse hann jag duscha, platta håret, läsa Bibeln och äta frukost. Det kände jag mig väldigt glad för. Men.. trots att jag hann göra så mycket så missade jag ändå bussen. Det är nu då vi kommer in på anledningen till det som det blir lite pinsamt. Jag missade nämligen bussen bara för att bussen var i tid, lol. Haha. Hur som helst så satt jag och pluggade grammatik till provet imorgon medan jag väntade på nästa. :) Fast först övervägde jag faktiskt att gå tillbaka hem och hämta solglasögonen som jag har lyckats komma på flera dagar i rad nu att jag borde ha tagit innan jag gick, men jag ville verkligen inte riskera att missa en buss till, då hade det blivit för pinsamt liksom. :p

Hur som helst så hade jag matte, 10 minuter mindre än vanligt på grund av den lilla förseningen, men det led jag inte av direkt, hahaha. Sen hade jag HLR i teorisalen borta vid idrotten där jag såg en film bl a och lärde mig lite mer om det. Ska göra ett prov sen och visa att jag kan HLR och sen är jag klar med den kursen, yay.

Lägger upp några bilder på mig i plattat hår. Det var ett tag sen jag plattade sist, men det blir så vackert. Mohaha.

image123 image124

Jag gillar rakt hår på mig själv, hehe. Den andra bilden beskriver förresten min dag ganska så bra, det har varit en rolig dag känns det som. LOL!

Nu ska jag kila iväg och träffa Diana! Vi ska kolla på en lägenhet som hon eventuellt ska hyra sen!
     Skriver mer senare!

Kommentarer
Postat av: Anette

Vad du är söt och jättevackert hår Erica.

2008-04-24 @ 18:56:20
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback