Mamma köpte en väst åt mig!

Idag köpte mamma en väst åt mig på stan, en svart.

image82  image83

      Två bilder på mig i min nya väst! Jag älskar den! Min mamma är underbar!


Idag har för övrigt varit en ganska vanlig dag.
     Jag var i skolan på förmiddagen och hade en mattelektion, vi började med geometri idag. Sen åkte jag hem och tog tid med Gud ett tag, åt frukost (haha) och kollade på teve. Har suttit vid datorn ett tag också, och umgåtts lite med mamma.

Nu ska jag göra något lite ovanligt till skillnad från resten av dagen. :p
     Jag ska gå och kolla på de fyra senaste Days-avsnitten. Kan inte kolla på lördagar på en månad framöver nu eftersom det händer saker i kyrkan och sen vill jag ju vara lite i Barknåre med. Så det blir lite improvisation med dagarna, men det är bara lite kul, men kan ju inte trampa i samma gamla spår jämt, haha. Det finns viktigare saker än Days liksom. :p

Ha det bäst, people! =)


Kommentarer
Postat av: Anettan

Ja det är kul med bilder, att visa upp lite kläder kanske vore en grej på min blogg också. Man är ju lite förtjust i kläder och sånt och har ju varit det så länge man minns. När mamma tog fram klänningar när jag var barn tog jag alltid det som var finast och skulle ha på mej, har jag för mej att hon berättat.

2008-04-10 @ 20:40:59
URL: http://godsfire.blogg.se
Postat av: Madde

Jätte snygg verkligen!

Jo det är lätt att kanske missförstå och misstolka när man inte sätter allt i sitt sammanhang. Och vi kristna måste ju komma ihåg att vi läsa hela bibeln men i ljuset av Jesu ord och NT.
Gud Välsigne Dig!

2008-04-11 @ 09:45:15
URL: http://valleria.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback