Mika 7:7.

Nu har jag gjort ännu en ny kategori - Dagens Bibelord.
     Det kommer att fungera ungefär på samma sätt som Veckans Citat, fast här gäller det bibelord och och istället för att ha ett varje vecka har jag ett varje dag. Ni som har hängt med i mina Veckans Citat vet att jag inte byter varje vecka jämt, utan helt enkelt då jag känner för att byta, fast jag har de veckovis, eller vad man ska säga. :p Det här samma sak här med, ibland händer det att jag har kvar ett bibelord flera dagar för att jag känner för det, och ibland då jag åker bort så tar jag inte alltid med mina små bibellappar som ligger i en krämvit änglaskål mitt bland mina små söta gosedjur på nedersta hyllan i bokhyllan... :)

      image74   image75

Så här ser det alltså ut. Ihopvikta små lappar som jag har skrivit själv, det är ett urval av alla de många bibelord som jag tycker lite extra mycket om. Är säkert över 100 lappar där i, kanske 200 eller mer.. många är det iallafall. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är bibelordet - som ni säkert redan har listat ut - Mika 7:7.
     Men jag, jag skall skåda efter HERREN, jag skall hoppas på min frälsnings Gud. Min Gud skall höra mig. (Folkbibeln)
     Skåda efter Herren. Hoppas på Gud som erbjuder oss frälsning. Han ska höra er. Be till Honom, då hör Han dig och lyssnar till din bön. Det är ett löfte, from God to you...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En liten kommentar om Mika.
     Då jag hör något om artisten Mika så tänker jag på profeten Mika, bibelboken Mika, hans profetia om att Jesus skulle födas i Betlehem o s v. Hör jag något om bibelboken Mika så kan jag i mitt huvud höra textfraser ur refrängerna från de mest kända låtarna som har spelats på radio. En kul grej bara... :p

Kommentarer
Postat av: Nettan

Jättebra att ha dagens bibelord i sin blogg. Vi hörs kusin höll jag på att säga, men du är ju mitt kusinbarn.

2008-04-01 @ 20:03:22
URL: http://godsfire.blogg.se
Postat av: jp

bra grejer det där:D

2008-04-02 @ 17:03:23
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback