Nostalgi!

Här sitter jag mitt i natten och har precis kollat igenom min gamla bok. Det är en liten skrivbok som jag har haft väldigt länge, jag kommer ihåg att jag köpte den på Bokia för en hel massa år sen och har skrivit lite allt möjligt i den sen dess. Bl a dagbok några gånger. Åh, vilken nostalgi man får av att läsa allt det där, speciellt eftersom jag inte tittar i den boken ofta alls. Det var flera månader sen jag ens öppnade den sist...
     En av de starkaste sakerna jag läste i den var nog det jag skrev den kvällen då jag blev andedöpt. På nyårsafton 2005. Det känns som en halv livstid sen nu...

1/1 2006, 00.47

Wow...
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det här... Det hände något stort i Korskyrkan ikväll. Var där på kvällsmöte med mormor och morfar, det sista för året. Typ mitt under lovsången kom pastorn fram och tog mina händer och sa åt alla att sträcka ut sina händer mot mig. Han berättade att jag skulle tala nya tungomål och profetera! Lilla jag, Herrens tjänarinna, ska få göra så stora saker... Jag tackar Jesus för det! Jag vill att hela mitt liv ska gå ut på att tjäna Honom. Jesus har tagit straffet för mina synder, så otroligt stor är Hans kärlek. Tack Jesus!!! Pratade med pastorn om dop efter mötet, kanske ska bli döpt om 14 dagar. Antagligen. Mormor kanske slipper sin diabetes snart också.
Har varit en underbar dag!
TACK JESUS!!!

/ Erica

Det var den kvällen jag kände att jag skulle börja be i tro för mormors diabetes. Hon blev smörjd med olja och fick en böneduk den gången. Jag har det fortfarande på mitt hjärta så starkt, jag har bett för det regelbundet från och till ända sen den kvällen. Numera ber jag för det i princip varje dag.
     Och det var då jag bestämde mig för att döpa mig. Blev döpt sen den 22:a januari och gick då också med i Korskyrkan. Det är en helt underbar församling verkligen.

Har skrivit massa konsert-minnen i den boken också. Alltså, oj.. tänk att allt det här som jag har skrivit om hände för så länge sen. Har dagboksinlägg som går tillbaka ända till 2004.
     Sen har jag massa andra små anteckningar också. Lite adresser. En autograf. Dikter.

Oj.. nostalgi... BIG TIME!

Det skulle ha varit kul att läsa vad jag skulle ha kunnat skriva den kvällen jag tog emot Jesus. Men tyvärr har jag inget dagboksinlägg från den kvällen, tror att det tidigaste är från 2004. Synd att jag inte började skriva 2003. But nevermind, jag kommer ihåg det som om det var igår iallafall, skulle ha varit kul bara. :p

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback