Nu går jag och lägger mig!

Nu ska jag försöka ta tag i det här med att gå och lägga mig i tid. Jag vill ju verkligen inte att den här morgonens lilla missöde ska upprepas igen någon gång snart. :p
    
Imorgon börjar jag i och för sig inte förrän 10.55 och tänkte ställa klockan på åtta. Men jag går och lägger mig nu iallafall så att jag får sova ut, sen tänkte jag läsa innan jag somnar också. Hm.. känner inte för att lägga mig.. men nu är det bara att bita ihop och göra det ändå antar jag. Suck.

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback