Rom 12:9.

Rom 12:9 är Dagens Bibelord denna fina vårdag.
     Älska varandra uppriktigt. Avsky det onda, håll fast vid det goda. (Folkbibeln)
     Smarta ord från en smart kille (Paulus). Alltså, tänk på hur otroligt förändrad Paulus blev av att bli frälst. Jesus förändrar människors liv. :)

Kommentarer
Postat av: Anette

Att älska varann uppriktigt är tycker jag bl a man respekterar varann och låter var och en ha en fri vilja där man inte tvingar någon till något. Sådan är Gud. Vi får komma till Honom om vi vill och älska Honom om vi vill. Gud vill oss sitt bästa och älskar oss med en så underbar kärlek. Vi väljer det som är bäst för oss om vi väljer att tillhöra Honom.

2008-04-12 @ 16:01:42
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback