Snart helg.

Nu är det snart helg. Jag älskar den känslan som man får då man känner att det man har längtat till mer eller mindre hela veckan verkligen närmar sig. Egentligen kan det ju handla om nästan vad som helst, men i mitt fall och just den här gången handlar det om helgen. :)
     Jag ska åka till Barknåre imorgon efter skolan. Jag ska hem och packa direkt efter italienskan och sen åker jag med mormor och morfar som kommer och hämtar mig till den underbara lilla platsen Barknåre i norduppland. Eftersom vi har lärardag på måndag så stannar jag ända till måndagkväll den här gången. Det ska bli underbart. Jag ska krama min söta kisse och resten av djurgänget, slappna av, umgås med mormor och morfar och bara njuta av lite ledig tid därborta hos de.

Kommentarer
Postat av: Nettis

Vad roligt att du ska till Barknåre och kan stanna ända till måndag. Jag gläds med dej och kan riktigt känna hur toppen det känns för dej att få komma dit igen. Det är väldigt fint och mysigt där, har själv varit där mycket på somrarna under min uppväxt i mina föräldrars stuga (som nu är så fint iordniggjort att de bor där året runt). Ha en fin helg goa du!

2008-04-10 @ 15:08:55
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback