Sol + Days!

Solen lyser, det känns så härligt.
     Det har ju varit mulet och tråkigt väder ute de senaste dagarna, så imorse då jag vaknade och såg att det var sol idag så kändes det så underbart. It's such a wonderful feeling. :)

Klockan är snart två nu och jag tänkte börja kolla på Days alldeles strax. Men först måste jag ju gå ut på balkongen ett tag och stå och njuta av solskenet, och äta glass. :)

Kommentarer
Postat av: jp

haha Days..jag vet vad som händer.

2008-04-05 @ 14:50:10
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback