Vi pratade i timmar.

Diana började cykla hem efter åtta någon gång efter mycket skratt och flum, då knäppte jag och mamma på teven och kollade på Simpsons. Det slutade nio och då knäppte vi av teven, men satt trots det kvar inne i teverummet och pratade och skrattade. Vi pratade i timmar. Det var kul att få umgås med mamma lite också. :)
     Det är först nu som hon har lagt sig och jag har dragit mig in i mitt rum. Har förhört mig själv lite mer på italienskan. Det blev långt ifrån så mycket genomgång av italienskan som jag hade tänkt idag. Men det gör nog ingenting ändå, för jag kände då Diana förhörde mig att jag verkligen kan glosorna och det mesta av grammatiken kan jag också känns det som. Så imorgon är det upp till bevis helt enkelt...
     Men nu ska jag ta lite tid med Gud eftersom jag känner att jag behöver det, och sen ska jag lägga mig och läsa.

Vi skrivs imorgon! Sov gott until then! :)

Kommentarer
Postat av: Anette

Roligt att ni har bra kontakt, din mamma och du!

2008-04-25 @ 10:24:50
URL: http://godsfire.blogg.se
Postat av: jp

låter kul, simpsons är alltid gött;)

2008-04-25 @ 11:52:49
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback