What a wonderful day!

Imorse då jag gick till busshållplatsen strålade solen högt på himlen trots att klockan bara var åtta på morgonen.
     Det är verkligen en av de saker som jag älskar med våren - att solen går upp tidigt. Då känns det inte alls lika jobbigt att gå upp och man blir så glad då man kommer ut och känner värmen...

image118

Underbart soligt vid busshållplatsen imorse! :)

Idag hade jag matte och italienska.
     Det känns att det snart är slutprov i båda de kurserna. Om drygt två veckor har vi nationella prov i Matte B som vi får sitta och hålla på med i fyra timmar, puh, och nu på fredag ska vi ha det sista italienskaprovet. Jag har pluggat till det provet i flera veckor nu. Jag tror ärligt talat att jag aldrig har pluggat så mycket till ett italienskaprov förut, så det borde ju betyda att det kommer att gå bra iallafall... :p

Efter skolan var jag på stan ett tag och köpte en födelsedagspresent åt Nettis som fyller år nu i veckan. Jag köpte ett stort runt tuggummi för en krona i en sån där automat... HAHA! Nädå, jag skojar bara, jag måste ju reta Nettis lite, vet att hon brukar läsa här, haha. ;)
    
Sen köpte jag en grej till håret åt mig själv. :p

image119  image120

På den första bilden är vårt lilla torg med bion i bakgrunden och på den andra statyn "Fnasket i plasket" som vi Gävle-bor gärna kallar den. Kommer ihåg då Johan var här och han ringde en kompis som ville möta honom där, han trodde att han drev med honom och var tvungen att fråga mig om statyn verkligen kallas så... :p
     Två typiska Gävle-bilder med andra ord.

Då jag kom hem såg jag att de två filmerna som jag beställde från www.cdon.com hade kommit. Yay. Jag och mamma kanske ska ha filmkväll på fredag, då kan vi kolla på de. :)
     Det är förresten Narnia: Häxan och Lejonet och Spjutets Härskare som jag hade beställt ifall nån är lite nyfiken. ;p

Den här dagen känns så bra hittills! What a wonderful day!

Kommentarer
Postat av: Madde

Tack!
Jo denna text var en fortsättning på den förra och där lämnade jag källorna. Men det kanske var lite otydligt. Ska skriva dit det då. Ha det gott!

2008-04-22 @ 17:28:12
URL: http://valleria.blogg.se
Postat av: Nettis

Jättefint morgonkort med solen. Roligt att du kommer ihåg min födelsedag. På torsdag, på dagen D så kommer några och grattar mej på kvällen (parents bl a). Du är välkommen också, fast det kanske blir svårt att hinna när du bor i Gävle. Vi ska ha grillinflyttningsfest när flyttat, då kanske det passar bättre. Må så gott!

2008-04-22 @ 19:00:21
URL: http://godsfire.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback