Början på en bra dag...

Imorse var jag ganska pigg då jag vaknade. Solen lyste in genom fönstret och jag insåg ganska snabbt att jag har vänt dygnet åt rätt håll igen. Först kändes det segt att gå upp bara för att jag visste att skolan väntade, men jag segade mig upp runt nio nån gång och sen rullade det bara på faktiskt. Det kändes trots allt helt okej. :)
     Nu har jag kommit igång igen känns det som. Härligt.

Först hade jag matte i 50 minuter och sen gick jag till gymet och hade styrketräning innan jag tog bussen hem igen. Trött i en hel massa muskler tog jag en snabb dusch och satte mig sen framför teven med fil och Cheerios. Jag har fotat lite med skolans kamera också, tog några bilder på en ros och en på ett kors. Det är så kul att fota så jag kan liksom inte låta bli, har redan använt halva filmrullen, måste spara lite till Barknåre i helgen med, hehe. :p

Det här är början på en bra dag! :)

Kommentarer
Postat av: jp

Låter som en härlig dag!

2008-03-06 @ 19:28:54
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback