Dagens fotolektion.

14.10 började den - dagens fotolektion.
     Idag skulle vi visa våra bilder som vi har framkallat och kopierat och prata om de. Det var faktiskt kul. Vi satte ihop några bänkar och satt runt de och sen fick man lägga ut sina bilder på bordet och visa upp de och prata om de. Det roligaste var såklart att visa upp sina egna, hehe, men det var också kul att se de andras vackra bilder. :)

Nu har kommit hem och tänkte plugga lite latin. Men det blev ändrade planer, så jag tar tid med Gud nu och äter sen eftersom Diana ska kika förbi senare. Så latinplugget får vänta till.. jae.. senare ikväll eller imorgon. Men.. en positiv sak var att jag såg på pappret där det står vad man ska plugga till att det är flervalsfrågor.. min reaktion på det var kort och enkel - Hallelujah! ;p

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback