Dags att vrida fram klockan!

Så.. nu har jag vridit fram min klocka en timme så slipper jag göra det imorgon då jag vaknar. Jag menar, hur kul är det att vrida fram klockan och känna att man har förlorat en hel timme av morgonen!? :p På nåt sätt känns det inte lika illa att göra det nu, så nu är min klocka snart ett och jag ska lägga mig och läsa om bara en liten stund hade jag tänkt... :)

                                                                image70


Några sista ord från mig ikväll...
     Att leva nära Jesus är det bästa man kan göra. Det är det bästa jag kan göra. Utan Honom skulle jag vara tom på insidan och långt ifrån den person jag är idag. Jesus är det bästa som har hänt mig...


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback