En helt vanlig dag i kyrkan!

Idag strax efter nio hoppade jag in mormor och morfars bil. Färden från Barknåre slutade hemma hos mig i Gävle ungefär en timme senare.

På schemat för dagen stod kyrkan. Jag packade upp och sen gick vi till bussen och åkte in till stan. Korskyrkan ligger nära och bra, det tar bara fem minuter att gå från stan. It's perfect.
     Idag var det en helt vanlig dag i kyrkan. Innan mötesledaren gick fram var det livligt och människor pratade och skrattade i väntan på att mötet skulle börja. Då en av pastorerna, Daniel, som idag var mötesledare gick upp på scenen och tog mikrofonen tystnade sorlet. Vi började med att be järnet och sen tog vi en lovsång innan vi skulle ha barnvälsignelse och välkomna två nya medlemmar in i församlingen. Lovsången idag var så underbar. Eller, det var väl inte lovsången i sig, det var Guds närvaro som var underbar. Det var underbart att bara få stå där och känna att Gud är nära. Och det var uppenbart att det inte bara var jag som kände det, för pastorn som skulle predika idag, Göran, gick upp på scenen då vi hade haft ungefär så många lovsånger som vi brukar ha innan predikan och ville att vi skulle fortsätta sjunga ett tag till eftersom Guds Ande var där. Jag stod där och kände mig alldeles svag i benen och ville att den underbara stunden aldrig skulle ta slut. Men då Göran tillslut började predika kände jag att jag kunde sitta och lyssna på honom i flera timmar, det var så intressant och jag tog som vanligt anteckningar. Kort sagt så handlade det om helgelse idag. Efter predikan hade vi ännu mer lovsång, plus att det då fanns tillfälle att gå fram till förbön om man ville det. Jag gick fram med mormor och morfar. Killen som bad för mig sa något om att den Helige Ande var så stark över mig, och det kändes verkligen. Hallelujah, vad underbart det var! Jag var alldeles hög på Jesus! Jag hade kunnat stanna kvar i kyrkan och prisa Gud hela dagen, men långa möten brukar vi inte ha, hehe. =)

image54

Nu har mormor, morfar och Gurkan börjat sin resa hem till Barknåre och här sitter jag och.. jae.. gissa vad.. lyssnar på lovsång...

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback