En katt i väskan!

Hahahaha!
     Tidigare ikväll hörde jag hur det prasslade i min väska som stod på golvet vid sängen. Det fortsatte att prassla så efter ett litet tag gick jag och kollade vad som var på gång. Då såg jag hade Snuttan hade krypit in och lagt sig i min väska och låg där och tittade oskyldigt på mig, det såg så roligt ut, haha. En katt i väskan liksom. Inte för att det är första gången, men ändå, hehe... Självklart tog jag en bild på henne då jag hade skrattat klart. :)

image48

Bara huvudet sticker fram, haha.

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback