Fotografering och Pusskalas!

Idag då jag hade varit i skolan, kikat förbi vid kyrkan, packat och kollat lite på teve så var det dags. Äntligen. Barknåre. Jag gick ner till parkeringen bakom mitt hus strax innan halv tre och sen bar det iväg mot den lilla by i norra Uppland som alltid har haft en speciell plats i mitt hjärta...

STANNA BILEN! ropar jag helt plötsligt!
     Hm.. vad hände nu då kanske ni undrar!? Jag har, som jag kanske har nämnt tidigare, skolans kamera den här veckan och jag såg ett foto framför mig så jag sa helt enkelt åt morfar att köra åt sidan vid vägkanten och stanna bilen. Jag ville fota Barknåre-skylten... :)
     Livet som fotointresserad har sina små tillfällen då man helt enkelt bara behöver få stanna ett tag och plocka fram kameran. Ni som gillar att fota förstår precis vad jag menar. ;)

                              image30

Då vi efter det korta stoppet vid Barknåre-skylten anländer vid mormor och morfars gula villa i denna vackra by så blir det pusskalas nästan på en gång. Tindrah, min älskade lilla kisse, är den som blir pussad, och inte lite heller. Jag pussar henne så att hon tillslut är lite våt på huvudet efter alla pussar från matte. Det var trots allt bara fem dagar sen sist vi träffades, men i min och Tindrahs värld så var det fem dagar för mycket...

image47

Det blir såklart också fotografering, av både Tindrah och Snuttan. Dock så kan jag inte visa de bilderna här eftersom kameran som lånas ut i skolan inte är digital, där får vi använda filmrulle och framkalla och busa med sen i mörkrummet. Men den här bilden är från i somras, och den visar en stor kärlek mellan Tindrah och hennes matte. :) Min lilla busunge.. min gosiga älskling.. äntligen är jag hos henne igen!

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback