Godmorgon världen...

Godmorgon, världen... :)

Imorse vaknade jag redan halv åtta, sen somnade jag om och vaknade av att väckarklockan på mobilen började tjuta runt nio. Jag kände mig utvilad och glad, en underbar känsla.
     Jag låg kvar i sängen och njöt av att det är lördagsmorgon fram till halv tio och sen gick jag upp och hade tid med Gud innan jag gick ner och åt frukost. Jag åt upp det som var kvar av smörgåstårtan tillsammans med mormor och morfar. Är alltså inte lika mätt längre nu, hahaha. ;p

At the moment sitter jag här i mitt rum med Gurkan som sällskap och lyssnar på lovsång från olika kristna band på MySpace. Några band har blivit vän med mig där och de rockar så mycket så jag kan sitta och lyssna nästan hur länge som helst. :)

image52 image53

Härliga Gusten (ibland kallad Gurkan)!
På den första bilden är han härligt sommarklippt. Bara några månader kvar tills det är dags att åka till hundfrissan nästa gång och cutta av det mesta av håret. =)

Kommentarer
Postat av: jp

jag vill också ha smörgåståta:(

2008-03-15 @ 17:02:45
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback