Guds underbarhet och en film.

Det var underbart idag i kyrkan. Jag inser att det eventuellt låter som jag upprepar det jag skrev igårkväll, men faktum är att det var underbart idag i kyrkan. Det är helt enkelt det bäst beskrivande ordet. :)
     Idag predikade Daniel och vi hade mycket bön och lovsång. Ett gäng från Småland ledde den mesta av lovsången idag och de var så härliga. Jag bara satt/stod där och verkligen njöt av lovsången till Gud och känslan av att vara nära Honom. Det finns ingen annan som är så underbar som Gud är. Så om du tänker på den mest underbara person du känner, lägger till 10.000 gånger mer underbarhet så är du delvis inne på hur underbar Gud är. Men bara delvis, för man kan nog aldrig riktigt förstå helt, Han är för stor för det. Han är för underbar för det.

Nu ska jag snart kolla på The Passion of The Christ med mamma. Jag frågade henne om hon ville se ett verklighetsbaserat drama om en medelålders man som blev oskyldigt dömd för ett brott. Det ville hon. Det ska bli kul att se hennes min då hon ser vilken film det är, haha.
     Den filmen passar ju lite extra bra att se på just idag eftersom det var idag, på långfredagen, som Jesus dog för oss på korset. Han offrade allt för oss, Han offrade sitt liv för oss.

Imorgon funderar jag på att skriva ett inlägg i kategorin Undervisning från Bibeln. Känner att jag har inspiration till det, så kolla tillbaka då för att se om det blev av eller inte... :)

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hej, vill du få godis hemskickat, gratis?
Klicka här: http://www.gratisgodis.se/?r=226488

GLAD PÅSK!

2008-03-21 @ 22:22:21
URL: http://leapea.blogg.se
Postat av: jp

hehe, vad tyckte din mor om filmen?

2008-03-21 @ 22:27:36
URL: http://johnpeter.blogg.se
Postat av: Jonna

Godkväll!

2008-03-21 @ 22:29:07
URL: http://JONNAat.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback