Ha-ha-hallelujah!

Imorse var jag också väldigt trött. Det "råkade" bli lite sent igårkväll.
     Hm. Jag måste försöka få in lite diciplin här med tror jag. Nu har jag ju kommit igång med skolan igen, så nu kanske det är dags att ta tag i min dåliga vana att fastna vid datorn sent på kvällarna eller mitt i natten trots att jag har tider att passa nästa dag... :p

Jag kom inte upp förrän halv nio idag, vilket var sent eftersom jag borde ha gått upp senast halv åtta. Allt blev försenat idag vilket slutade med att vi inte åkte från Barknåre förrän runt tio.
     Innan vi åkte hade jag min vanliga morgontid med Gud, och det var underbart. :) Jag läste lite i Bibeln, bad mycket och bara fokuserade helt på Gud och på att vara nära Honom. Det kändes verkligen att Han var nära också. I bilen lyssnade vi på en av mormors lovsångsskivor och jag bara satt där och njöt av Guds närvaro, det var härligt.
     Så trots att en del andra saker blev fel på grund av att jag försov mig så var det en jättebra morgon med Gud. Vad kan man säga om det förutom ha-ha-hallelujah !? ;) Haha för det komiska i det hela och hallelujah för att Gud är så underbar och god och full av kärlek till oss.

                   image12            image19

Jag kom hem strax innan elva och hade vid det laget bestämt mig för att hoppa över kyrkan idag eftersom jag ändå skulle bli försenad. :p Men jag är inte alltför besviken för det eftersom den här morgonen har varit full med underbar tid med Gud och mycket bön och lovsång ändå.

Jag fick förresten ett par jättesnygga byxor av mamma som överraskning då jag kom hem. Hon är underbar, min söta mamma. Det här är verkligen inte första gången hon har överraskat mig med något, hon är otroligt generös. Jag älskar henne. Och byxorna. ;p

image49   image50

Kommentarer
Postat av: jp

snygga byxor:O

2008-03-09 @ 17:36:17
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback