Hund- och kattvakt!

Idag lyser solen ute. Jag blir så glad av sol. Snön ligger fortfarande vit på marken, men solen lyser iallafall och det känns så positivt och bra. =)

Uppsala. Det är vad som gäller för mormor och morfar idag. De åkte tidigt imorse innan jag ens hade gått upp ur sängen. Det här innebär att jag är hund- och kattvakt idag med allt vad det innebär.

image66  image67  image68

                 Gusten                                          Snuttan                                      Tindrah

Så här söta är de små busungarna! Min katt är tjejen längst till höger - Tindrah alltså! I just love these three little sweeties! They're awesome! <3
     Gusten och jag har varit ute på promenad nu på morgonen och katterna är ute och busar som vanligt. Snuttan kom in i typ fem minuter men sen ställde hon sig vid dörren och spann, hur kan man säga nej åt det liksom?!
     Den största utmaningen är att hålla Gusten borta från kattmaten, av nån anledning så älskar den hunden att äta kattmat och jag vill ju inte att han ska gå och äta upp tjejernas mat hela tiden. :p Jag gör som mormor och lägger ett lock över matskålen, nu medan de små brudarna är ute och busar alltså. Sen får de väl slåss om maten antar jag, mohaha. ;) Nejdå.. det finns mer i kylskåpet faktiskt... :p

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback