Kalles färskost!

I lördags eller söndags nån gång så köpte mamma Kalles Färskost på tub, antar att hon ville testa ett nytt pålägg eller nåt. Hon köpte med naturell smak. Jag skulle testa det på en baguette till frukosten i söndags och det var sååå GOTT!!!
     Nu då jag ska äta macka så vill jag helst ha baguette med färskost till. Åh, vad det är GOTT. Sitter och äter det just nu faktiskt. Mmmm. =)

                                                                image65

Ikväll har jag förresten kollat på Lost igen. Det är så förvirrande just nu. :p Hoppas att man får svar på alla frågor snart, jag vill veta massa.. haha.. =)

Kommentarer
Postat av: jp

Usch och tvi för Kalles! Och usch o tvi för Lost!

2008-03-26 @ 23:37:20
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback