Kul med Diana och undran om diciplin...

Ikväll har jag varit med Diana och haft kul.
     Vi hade det mysigt med middag, kortspel, Simpsons och äppelpaj med vaniljsås. Diana lärde mig ett nytt kortspel, och efter att hon hade vunnit fyra gånger vann äntligen jag, det kändes bra, hehe. :p

Nu till något lite mer allvarligt som jag har tänkt på...
     Diciplin. Hm. För ungefär en månad sen skrev jag något om hur jag hade blivit mer diciplinerad då det gällde skolan. Jag har kommit ur det lite har jag märkt. Inte så bra direkt. :p Jag tror att jag kom ur mitt nya diciplinerade tillstånd i samband med att jag blev sjuk, först fick jag magsjukan och veckan efter blev jag förkyld med feber och hosta. Eftersom jag var hemma så kom jag efter och det började kännas mer eller mindre jobbigt med skolan. Och jae.. nu får jag försöka skärpa mig. Jag var hemma idag med, har lyckats vända på dygnet och nu får jag vända tillbaka det igen. Jobbigt, men sant. Jag vill ju att det ska gå bra i skolan trots att det har varit jobbigt från och till på grund av att jag inte alltid har mått så bra, ska försöka skärpa mig. :/
     Nu vill jag att saker ska vända åt rätt håll igen...


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback