Latin, latin, latin.

Fredag. Äntligen. =)
     Ska snart åka till skolan nu. Tänkte bara skriva lite här först. Jag måste erkänna att jag är lite nervös inför provet idag. Just nu vill jag bara få det gjort så fort som möjligt, jag vill att Latin A ska vara över för min del. Jag funderar till och med på att gå till läraren efter italienskan och fråga om jag får göra provet , istället för på latinlektionen efter lunchen. Jag menar, jag antar att jag inte får sitta inne i klassrummet i vilket fall som helst. Iallafall inte om de har nån sorts genomgång, haha. :p

Nu tänkte jag försöka se hur mycket jag hinner fixa med packningen innan jag måste gå om typ 5-10 minuter. :)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback