Min dag so far...

Imorse gick solen upp bakom molnen i ett Gävle där snöblandat regn föll ner över staden...

Jag satt med Bibeln, bibelläsningsplanen och understrykningspennorna vid frukostbordet idag, istället för den vanliga platsen i soffan eller sängen. Detta kan bara betyda två saker. Antingen så var jag så hungrig så att jag antagligen skulle ha svimmat om jag inte fick något i mig, eller så var jag väldigt försenad...
     Om du gissade på det sista alternativet så gissade du rätt. Jag var försenad. Var ganska seg att gå upp imorse, trots att jag faktiskt för en gång skull hade gått och lagt mig en någorlunda okej tid. Hur som helst så fick jag i mig både filmjölk och Cheerios och min andliga frukost, så jag ska inte klaga över det. =)

Jag hann precis med bussen till stan och kom tack vare det i tid till matten, ingen skada skett med andra ord. :p Jag repeterade inför provet nästa vecka på matten och gick sen till gymet och körde styrketräning innan jag åkte hem igen och duschade och käkade lunch framför teven.

Så har min dag varit so far... =)

Kommentarer
Postat av: jp

jag visste inte att du tränade:O

2008-03-14 @ 01:20:50
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback