Mysig morgon och planer för lovet!

Godmorgon! Åh, vad skönt det är med lov! =)
    
Jag känner mig utvilad. Vaknade till och med flera gånger innan klockan ringde och kände mig någorlunda pigg och riktigt glad av solen som lyste in genom fönstret. Gick upp nio och gick omkring och segade i pyjamasen ett bra tag, det är så härligt att få göra det ibland, no stress liksom. =) Jag pratade i telefon, tog en lång och varm dusch och inte förrän alldeles nyligen åt jag frukost. Såna här mornar är så mysiga... =)

image58

Lov är något underbart. =)
    
Planerna är att jag ska vara hemma till på söndag och gå på lite möten i kyrkan, ta det lugnt, kolla på de senaste Days-avsnitten och krama om mamsen lite. Sen på söndag åker jag till Barknåre och stannar där till måndag (den 31:a alltså), eventuellt så kommer Diana dit och hänger med mig några dagar med, så det ska bli kul. På tisdag åker jag till Tierp en sväng över dagen och träffar Anette. Så jag gissar på att det blir ett kul lov. 1,5 veckas ledighet... Det är nice det...

    image54    image30

         Först blir det möten i kyrkan och sen bär det av till Barknåre... =)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback