Nu är jag i Barknåre...

Nu har jag anlänt till Barknåre. Kom hit strax innan fyra.

Det första jag gjorde var att ge Tindrah en stor kram, min söta lilla kisse. Hon är mattes lilla bäbis. =)

Sen fick morfar sina presenter.
     Han fick en söt magnet som jag hittade på Bokia, en chokladask och en kortärmad tröja från HM. Han blev glad. Och jag blev glad. Det är så otroligt kul att ge presenter åt andra och se hur glada de blir, I love it. :)

Till middag åt vi smörgåstårta. Och oj vad jag blev mätt. Jag vill nog inte äta nåt på flera dagar känns det som. Urk. Alltså det är verkligen så att man vill knäppa upp gylfen och lägga sig ner nästan.. haha.. :p

Ska kolla på teve med mormor ett tag nu.. och vila magen.. kan inte fatta att jag blev så himla proppmätt... =/

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback