Snart är det lov.

Nu längtar jag inte till torsdag längre. Jag längtar till onsdag. Jag längtar till imorgon.
     Mohaha. Imorse på mattelektionen påpekade några att det var dumt att vi skulle ha matte på torsdag eftersom vi har prov på onsdag, imorgon alltså. Läraren höll med, hehe. Vi har egentligen inte matte på onsdagar, utan någon har bestämt att vi ska ha prov då ändå, antagligen för att alla Matte B-grupper ska ha prov samtidigt. :p Hur som helst så blir det ingen matte på torsdag. Skulle egentligen till gymet då, men dit går jag nog imorgon istället så att jag får något att göra mellan matteprovet och italienskan. Det här innebär att jag är ledig på torsdag, yesss! Dock har jag en tid med studievägledaren då, men det går säkert att ändra hoppas jag... :p
     Snart är det imorgon. Hehe. Snart är det lov.

Har slutat för dagen nu och sitter hemma och segar lite. Är nog en bra idé att plugga lite matte sen också kanske, ett tag iallafall, det mesta lär man sig ju trots allt på lektionerna och inte hemma dagen innan. :p

Solen börjar skina igenom molnen nu förresten. Imorse snöade det här, stora vita flingor föll ner på marken och det blev alldeles vitt. Nu ser det ut som om det antagligen kommer att smälta snart. :)
     Jag vill ha vår. Har velat det länge nu, haha. ;p

Kommentarer
Postat av: jp

lycka till på matten imorn! Och jag vill inte ha vår, jag vill ha sommar!

2008-03-18 @ 23:22:20
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback