Tindrah luktade skog!

Idag då Tindrah kom in från sitt lilla äventyr ute kände man verkligen att hon hade varit ute i skogen. Hon luktade skog, det luktade riktigt gott om henne faktiskt. Och den lukten höll i sig bra länge. Jag luktade på henne för ett tag sen och märkte att det har gått bort nu, men lukten fanns kvar där flera timmar efteråt iallafall. =)

Jag älskar min lilla Tindrah Miriam Saga. (Ja, hon har två andranamn!) <3

Här kommer två bilder från Tindrahs tidigare äventyr ute i naturen.

image61

Tindrah står inne i häcken som omger mormor och morfars gård och tittar på något som hon tycker är intressant en bit bort.


image62

Här är mattes söta kisse uppe i ett äppelträd och tittar vant in i kameran. Hon är en riktig liten modell-katt efter alla foton som matte har tagit på henne.

Kommentarer
Postat av: jp

ja du, lukta på katter låter inte gott.

2008-03-25 @ 01:11:31
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback