Trött igår, stekt fisk idag!

Igårkväll var jag trött.
     Då jag skulle se en film på ettan somnade jag, filmen var inte så jättebra vilket kan ha varit en bidragande orsak. Det är så tråkigt då det blir så. Jag somnade runt elva nån gång tror jag och vaknade inte förrän framåt halv tre - i mormor och morfars rosa soffa. :p Sen då jag vaknade var jag av naturliga skäl inte trött längre, så då satte jag mig vid datorn till framåt halv fyra. Då var jag fortfarande inte trött så jag låg i sängen och läste till halv fem.
     Jae.. så kan det gå... :p

Gick upp sent idag, hehe. Inte alltför sent dock, det är ju ändå lov nu, så då kan man ligga länge. Gick upp halv tolv nån gång. Men ikväll ska jag lägga mig tidigare, no more vara vaken till halv fem, haha. =)

Nu åt jag middag för en stund sen. Mormor bjöd på stekt fisk, potatis och sås idag. Mums. Oftast då jag äter det så brukar jag tänka på att Jesus åt stekt fisk. Jag får alltså lika mat som Jesus åt. Haha.. låter jag som ett galet fan eller nåt nu!? :p Well, I'm a Jesus-junkie and proud of it too! Jag ääälskaaar Jesus!!! Hallelujah!! :D


Kommentarer
Postat av: Nettis igen

Jättebra att du är ett Jesusfreak. Det är jag me. Sov gott i natt. Är själv ibland en nattuggla när jag jobbar natt (vårdarbete).

2008-03-26 @ 19:49:58
Postat av: jp

Laxx!!

2008-03-27 @ 01:43:10
URL: http://johnpeter.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback