Trötter...

GÄSP. Imorse var jag otroligt trött, precis som jag var igår.
     Igår orkade jag inte gå upp förrän 11.30, så det var ju bra att jag hade en riktigt lång sovmorgon. Då man går upp så sent finns ju risken att man är väldigt pigg sen och inte går och lägger sig så tidigt som man borde. För mig var det tvärtom - jag var jättetrött igårkväll och kom i säng innan midnatt. Men det hjälpte inte så mycket, för jag var lika trött iallafall imorse och lyckades försova mig - big time. Det hela slutade med att jag inte ens gick till skolan idag. Måste försöka skaka av mig det här trötta som verkar ha tagit över min kropp. :p

                          image46

Någon som har några tips på hur man blir piggare!? :)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback