Upp 21:4.

Dagens Bibelord:
Upp 21:4.

Citat:
Och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga. Ty det som förr var är borta." (Folkbibeln)

Kommentar:
Det här är min absoluta favoritvers i hela Bibeln. Jag känner mig alltid så trygg då jag läser den eftersom den påminner mig om att allt som känns jobbigt och som är dåligt i den här världen kommer att försvinna en dag. Gud ska torka alla våra tårar och döden, sorgen, gråten och plågan kommer bara att vara borta...

Kommentarer
Postat av: Linda - ndaiL

vad gör du idag?

2009-12-09 @ 12:16:02
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Jenny

Kikar in o önskar dig en bra dag!Sv. Japp alltid jobbigt att stressa på mornarna tyvärr blir de jämt så för mig! Tidsoptimist tyvärr..

2009-12-09 @ 12:20:13
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Lisa

jaa :( usch det är jobbigt . jag vet inte vad jag ska köpa för julklappar :/ så svårt ..

2009-12-09 @ 12:56:41
URL: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Simone

Vackert!

2009-12-09 @ 13:03:18
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: anna

så fin blogg du har! :)

2009-12-09 @ 16:13:38
URL: http://annaasante.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback