2 Tim 1:9-10.

Dagens Bibelord:
2 Tim 1:9-10.

Citat:
Han har frälst oss och kallat oss med en helig kallelse, inte på grund av det som vi har uträttat, utan i kraft av sitt beslut och sin nåd, som han har gett oss i Kristus Jesus från evighet och som nu har blivit uppenbarad, när vår Frälsare Kristus Jesus trädde fram. Han har gjort slut på döden och fört liv och odödlighet fram i ljuset genom evangelium. (Folkbibeln)

Kommentar:
Ända från början planerade Gud att Han skulle erbjuda oss frälsning genom Jesus helt genom nåd. Jesus skulle komma, och Han skulle övervinna döden. This is good stuff. :)

Kommentarer
Postat av: Emma

ja det är ju så gott :D

2009-07-26 @ 11:55:16
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: CLIP

Jaha, haha. Då vet jag=)Hej, på dig också. Jag var tvungen att prova att göra ett inlägg, blogg.se har krånglat enda sedan igår. Väldigt irriterande. Vissa kommentarer går inte att svara på t.ex...

2009-07-26 @ 12:34:16
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: pelle

Hahahha, så det var inte svårare än så? ;P

2009-07-26 @ 12:41:51
URL: http://pellespersonliga.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback