Det känns pinsamt hur lite jag har hunnit idag.

Tyvärr så har jag känt även idag att jag har varit seg att göra saker och att det inte har blivit så mycket gjort som det normalt brukar bli. Jag kom fram till att det antagligen beror på att tankarna och fokuset är på ett helt annat ställe än på pluggandet. Jag sitter helt enkelt och dagdrömmer och tänker på saker, inte på något speciellt egentligen utan rent allmänt bara. But I can't seem to snap out of it. Men jag får ta och försöka skärpa mig till min sluta-innan-lunch-dag imorgon och sen ta nya tag till nästa vecka. Det är ju inte så att jag ligger efter på grund av det här eftersom jag har legat så bra till hela tiden annars, men jag blir ju ändå lite besviken på mig själv. Det känns pinsamt hur lite jag har hunnit idag, speciellt eftersom det var lika igår. Under en av historiatimmarna till exempel skrev jag en halv mening i uppsatsen, visserligen läste jag lite i Bibeln också (som jag använder som en av källorna), men inte så mycket så att den där halva meningen var bra jobbat. Men som sagt: skärpning till imorgon och rejält mycket med nya tag till nästa vecka...

Nu ska jag gå ner och äta middag och sen lägga mig i kökssoffan och läsa och hoppas att någon katt vill gosa lite. Ska börja i en ny bok också; Kärntruppen - den andra delen i Lämnad kvar-serien.Senare under kvällen blir det en varm dusch och sen pyjamasmys framför tv:n. Det låter underbart.
     Någon gång under kvällen kommer det en månadsupdate och även lite nya bilder som jag har tagit idag med fortsatt inspiration från smiley-bilden igårkväll. Så det känns kul. Eller så kommer det inget mer inlägg alls idag eftersom jag har hamnat i ett litet mysigt hörn och sitter och dagdrömmer och tänker på allt mellan himmel och jord, fast så illa ska det väl inte bli hoppas jag, hehe... ;p


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback