Det känns som söndag, och lite ansökningssnack.

Jag har kommit fram till en ganska så knepig sak sen jag skrev sist; det känns som söndag idag. Jag har en söndagsfeeling i hela kroppen och kan inte riktigt skaka av mig den. Inte för att det är något negativt eller så, men man kan ju lugnt säga att jag har kommit lite fel. Om jag inte kommer rätt någon gång gång snart så kommer det att kännas väldigt konstigt att krypa ner i sängen vid tolvtiden och veta att väckarklockan ska ringa tio i sju nästa morgon. Haha, ibland har man verkligen fel uppfattning om saker.


Hm. Söndag eller måndag...

En annan sak som är lite halvt komisk är att jag kom på mig själv med att jag faktiskt tänker på vad jag ska skriva i mitt ansökningsbrev till ledarskolan om typ 1½ år. Det är ju helt galet. Jag planerar, jag tänker, jag dagdrömmer. Haha. Jag håller på att tänka på kurser och studietakt och lite så för nästa termin och då kom jag in på det här med ansökningar och kom på att jag faktiskt har tänkt på detta. Men jag antar att det blir så om man längtar till något. Jag har tänk på att fylla i onlineansökan till bibelskolan med, fast det ska jag ju göra ganska snart egentligen. I januari kanske. Är ingen brådska att söka, men jag tror inte att jag kommer att kunna hålla mig, hahaha. Tänk att jag har planerat och längtat efter att gå SOS Missionsbibelskola i snart fyra år nu, that's a long time. Ungefär lika länge som jag har känt kallelsen att vara missionär för de onådda folken ute i världen.


Kommentarer
Postat av: LisaLind=)

jag kom inte ihåg vad jag skrev ;O allt bra idag =)?

2009-10-12 @ 17:14:54
URL: http://lisalinds.blogg.se/
Postat av: kakan

jaa usch ja! :(

2009-10-12 @ 17:32:43
URL: http://kaakaans.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: haha ne det är sant. Man han var ju riktigt dum som ska göra det vid en busshållplats när polisen är i närheten också.

2009-10-12 @ 17:42:44
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: IISABEL

nej men antagligen blir det väl något åt det hållet igen :(

2009-10-12 @ 17:51:51
URL: http://onlyisabel.blogg.se/
Postat av: Johan

SV: Ja, bättre sent än aldrig =) men du får bli bättre på det! =)Jodå, jag kan diskutera med folk, men jag tror ändå inte vi kommer komma fram till någonting i den frågan, så det är ingen större idé att diskutera den =PNej, missa ett VM, det gör man bara inte...Ja, stackarn =/ men nu verkar han må lite bättre igen, men det är nästan läskigt vad smal han har blivit...

2009-10-12 @ 17:52:38
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

ja verkligen för mycket retuschering. ser sjukt ut.

hoppas att allt e fint med dej =)ogillar att göra reklam men detta är för en bra sak i alla fall. Jag säljer armband som jag gjort där 5 kr per armband går till Rosa bandet för bröstcancer. kika gärna in :)

2009-10-12 @ 18:15:20
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Jennifer på Fashioncut

Men det är ju bara bra att planera :)SV: Tackar så mycket :D

2009-10-12 @ 18:17:32
URL: http://fashioncut.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Det var ungefär så jag gjorde igår, fast då var det söndag på riktigt; gick och la mig strax före tolv och klockan skulle ringa 06.30. :PJa, längtar man efter något så är det väldigt lätt att tänka på det långt i förväg. :)

2009-10-12 @ 18:27:13
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hmm, nej det tycker inte jag heller är okej när de gifter sig med 13 åriga flickor, men om två vuxna kvinnor/män vill gifta sig, tycker jag de ska göra det eftersom de älskar varandra och är fullt kapabla att göra fria val. Dessutom tycker jag såhär- vad är alternativet? Att de förblir "sambon" för resten av sina liv?Jag tror han är lite som vi männskor. Vi gör heller inga medvetna val om negativa egenskaper, det gör inte Han heller. En perfekt Gud skulle inte ha några problem att handkas med eftersom han skulle lösa dem- men eftersom det finns så många problem på världen som Han har skapat tror jag inte att han är perfekt.

2009-10-12 @ 18:35:42
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: jaha okej :P är du starkt troende ?

En hundpsykolog hjälper ägarna med hunden. Man tränar bort problembeteenden :) T.ex att hunden är hundaggressiv, drar i kopplet o.s.v :)

2009-10-12 @ 18:46:40
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Matilda

vart inne och kollat din blogg, tänkte att jag lämnar ett litet spår efter mig :)

2009-10-13 @ 12:00:19
URL: http://matildaorginalet.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback