Dags att lägga mig, om bara den där getingen kan flyga härifrån...

Efter den sista filmen fastnade jag här vid datorn och då jag fortsatte skriva på en bibelundervisning som kommer att dyka upp på toliveforchrist om 1½ vecka så kunde jag bara inte slita mig. Inspirationen svämmar över, jag känner mig helt galet peppad och dagdrömmer lite halvt om att nån dag få undervisa onådda folk med samma glödande inspiration. Tänk vad underbart det skulle vara. ♥
     Men nog om det för inatt, för nu ska jag faktiskt lägga mig, tro det eller ej. Det med att komma upp tidigare imorgon går det väl sådär med, men äsch, det var det värt. Hoppas bara att getingen som sitter vid min taklampa flyger ut härifrån nu, för jag vågar nog inte riktigt schasa ut den själv och alla andra sover...


Get out of my room..! :/

Nattinufs.. ♥

Kommentarer
Postat av: Jennie

svar: tack så mycket ^^

2009-10-12 @ 08:02:23
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Sandra

usch för getingar, scary :P

2009-10-12 @ 13:01:10
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: Elinor

Fin bild :P

2009-10-12 @ 14:49:48
URL: http://elinorsfoto.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback