So it's been a good day, that's for sure.

Idag har varit en mysig och bra dag. Det kändes härligt att plugga och sen få lägga undan allt innan lunch, vilket jag i och för sig brukar göra varje fredag numera, men nu vet jag att det kommer att vara så hela nästa vecka. Sen en ledig vecka. Sen sluta vid lunch igen. Så nu ligger det i luften att det är en härlig pluggtid framför mig, eller nåt, haha.

Sen måste jag erkänna att jag faktiskt sov en stund efter pluggandet. Jag blev lite sömnig där ändå, haha. Det var riktigt skönt att sussa en liten stund. Då jag vaknade gick jag ner och åt lunch i form av ris och biff. Mums.
     Följt med till affären har jag gjort idag med, och då hamnade en Chiquita Smoothie i kundkorgen. Jag har aldrig testat en sån förut, men de verkar goda. Ska ta den till Idol ikväll tänkte jag.



Det regnar och är bitande kallt här idag, inte så nice. Men trots det offrade jag mig och gick med på att gå ut med vovven. Han blev blöt och jag och mormor torkade honom med hårtorken. Vår söta lilla "gurka". Jag blev förresten också lite blöt, nere vid byxorna, så jag tog av mig de sen då jag kom upp till mig. Fotograferade smoothien och en del choklad, samtidigt som jag tänkte på hur kul det skulle ha sett ut om nån kommit och jag suttit i värsta fotoposen på golvet med kameran i högsta hugg iförd t-shirt och trosor. Hahaha.

So it's been a good day, that's for sure. Förväntar mig en riktigt bra kväll med. Ska ligga och läsa i köket efter middagen och mysa med katter, sen blir det Simpsons och Idol. Jag gillar verkligen fredagkvällar. :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

ttaack :)

fast ska klippa bort dendär blååå saken!:D



hahah, men du..

jag går i musik klass o e typ nybörjare på o sjunga xD

men vill du se ett klipp då jag sjunger?:)



www.youtube.com/watch?v=eY68AGe4z8k



ja e hon i röd tröja ^^

2009-10-16 @ 16:57:09
URL: http://katrinc.blogg.se/
Postat av: Erika

Hur är läget idag? :)

2009-10-16 @ 17:09:42
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Evelina

De där smothisarna är inte jätte goda tycker inte jag haha :) men jag har kanske bara smakat fel smaker :) hehe

kram

2009-10-16 @ 21:43:08
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Dragana

Vad är det du pluggar nu?



(Svar: Jag vet inte, lovsånger är så intima och ljudet är så på. Hehe...)

2009-10-16 @ 23:23:51
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: VIKTORIAE PERSONLIGT

Har inte vågat testa en sån där smoothie, vad den god?



Kramar och god kväll <3

2009-10-16 @ 23:42:07
URL: http://viktoriae.blogg.se/personligt
Postat av: anna hedlund♥

jag vet att jag redan har skrivit en kommentar på det som du skrev till mig ;) men jag måste bara säga att jag ÄLSKAR dem där smoothie'sarna :D:D:D

2009-10-19 @ 20:19:13
URL: http://younameit.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback