Nu ska jag sova tills jag känner den där härliga känslan av att vara riktigt utvilad. :)

Nu har mörkret fallit över lilla Barknåre för flera timmar sen och jag börjar känna mig ganska trött nu. Men jag har iallafall haft en väldigt bra kväll. Det har varit underbart mys med katterna nere i köket. Precis då jag skulle gå efter att ha kikat in en liten stund så hoppade Tirsah ner från skåpet och ville bli kramad, sen slutade det med att jag stannade där i säkert en halvtimme. Tirsah spann. Petrus spann, och hoppade in i kylskåpet vid ett tillfälle då jag skulle lägga in en grej, min galna pojke, haha. Sen har det varit Idol och det känns helt magiskt då Mariette sjunger, hon känns som en stjärna i världsklass. ♥


(Bilden är härifrån.)

Men nog om kvällen, hur bra den än har varit. För nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar och känner den där härliga känslan av att vara riktigt utvilad, och bara utifall så ställer jag klockan på tio, för att sova halva dagen är ju ingen höjdare direkt. ;p

Natti. ♥

Kommentarer
Postat av: myrins ~

åh, hon är så bra! :)

2009-10-03 @ 00:15:33
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: stockholmssjukan

jag hatar sjukhus för att jag gjorde en abort för mer än tre månader sedan. och jag ville egentligen inte göra det. så därför hatar jag sjukhus!

2009-10-03 @ 11:04:28
URL: http://stockholmssjukan.blogg.se/
Postat av: Katrin

ja skrev fort, tog 1 sekund x)

2009-10-03 @ 11:07:17
URL: http://katrinc.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha vsg :)

hure är det med dej då? e allt bra

2009-10-03 @ 11:23:25
URL: http://kristnas.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Guu, så mysigt med alla din katter! Men vad skulle han in i kylen och göra? ;D

2009-10-03 @ 18:03:05
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback