SÅ gott med tacos!

Det var SÅ gott med tacos idag, och jag kände mig mätt och belåten efteråt. Det här vill jag äta oftare. Jag älskar verkligen den här maten. Mormor och morfar gillade den med, speciellt mormor. Jag var så entusiastisk så att jag råkade ta lite väl mycket första gången, fick knappt ihop brödet, fast det gick som tur var. Haha. =)Läsande och mysa med katterna blev nice, och Sessan kom och ville gosa/busa på min mage en liten stund. Hon brukar oftast vara riktigt vild annars, lite för vild många gånger. Men vi skrek åt henne så mycket så att hon lugnade ner sig. Hon typ sprang iväg med svansen mellan benen då mormor kom rusande mot henne, haha. Hon fick nämligen för sig att hon skulle hålla på borta vid cd-spelaren som för tillfället stod där med en lovsångsskiva i, så hon gjorde saker hon inte skulle göra så att musiken tystnade mer än en gång. Aja baja.
     Idol har det varit med, och det är ju alltid roligt. Rocktema den här veckan, och det gillar jag. Jag tycker att Mariette, Calle och Tove var bäst ikväll och att Nicklas och Rabih ska hänga löst. Som vanligt tycker jag och Rebecka inte helt lika. Men vi får se hur det går, nu börjar det snart igen... ;p

Kommentarer
Postat av: Katja

Hejsan =)

Ja, fast det är bra tabletter där med ;)

Vi åt tacobuffé ute ikväll.. hihi..

Händer i helgen då?

2009-10-23 @ 22:37:51
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: ida myrin

väldigt gott ja! :D

2009-10-24 @ 01:39:02
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: Johan

Haha. Jag fyller alltid mitt bröd med för mycket saker och får knappt ihop det medan det rinner och faller ur sås och köttfärs. Det är lurigt att äta men ack så gott!

2009-10-24 @ 10:56:36
URL: http://stjerne.blogg.se/
Postat av: sadia

gott med tacos :D

2009-10-24 @ 10:57:21
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: Viktoriae.blogg.se - Bloggen om självkänsla, tankar och tips!

Sv: Hej! Vilka bra tips, själv vaknar jag direkt när klockan ringer.. fåtal gånger då jag blir trött och somnar om. Tvärtom är det med sambon..haha.Hoppas allt är bra med dig? Tacos är himla gott, men har nästan förätit mig på det.. tyvärr..:(Kramar

2009-10-24 @ 13:32:13
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Vad kul att dem tyckte om tacos! :DJag tyckte Rabih verkligen inte gjorde bra alls ifrån sig igår. Det är klart att man ska vara sig själv, men ett tema är ändå ett tema. Jag tyckte Erik var bäst. ;)

2009-10-24 @ 21:29:22
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback