Ute med kameran, och mitt vanliga glada jag igen. :)

Idag gick jag upp till frukosten vid nio och har spenderat dagen ute med kameran och med att bara dega lite.
     I stort sett har det varit en bra dag, dock så börjar jag fundera på om jag har ett spelproblem på gratisbio. Jag spelade bort ungefär 100 poäng(!) där idag. Får ta och skärpa mig med det där. Fast tidigare har det oftast gått bra, det var bara idag som det gick helt åt skogen. Vilket det i och för sig inte hade gjort om jag hade varit smart nog att sluta medan jag låg på plus. ;p Var rejält ledsen och sur åt det där ett tag, fast det gick över då mormor och morfar bad för mig och nu är jag mitt vanliga glada jag igen. :)


Idag har jag alltså umgåtts med kameran och är nu mitt vanliga glada jag igen. (Bilden är tagen för två veckor sen!)

Ikväll hade jag tänkt att jag ska se en film, har funderat halva dagen på vilken det blir och har nyligen bestämt mig för att jag ska se Little Miss Sunshine på fyran. Detta trots att jag har sju nya filmer varav jag aldrig sett två av dem. Men jag brukar köra på att jag alltid väljer en film på tv om det verkar vara någon bra eftersom det är kul att upptäcka nya bra filmer och eftersom jag faktiskt kan se de som jag har på DVD imorgon eller någon annan dag. Man får ju vara lite smart liksom.


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback