Berättelsen om Narnia: Prins Caspian.

Ikväll har jag spenderat tid med att se Berättelsen om Narnia: Prins Caspian (eng. titel: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian) på DVD.
     Det är ett brittiskt fantasyäventyr från 2008 med bl.a. Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell och Sergio Castellitto i rollerna.

Den här filmen utspelar sig ett år efter den första i vanlig tid och 1300 år efter den första i Narnia-tid. Mycket har förändrats och numera är det den ondskefulle kung Miraz som styr över Narnia. Den rätte arvingen till tronen är prins Caspian som tvingats fly för att överleva. Till sin hjälp får han Peter, Susan, Edmund och Lucy som nu är tillbaka i Narnia igen...

Jag älskade den första filmen, och jag älskar den här filmen också. Det känns alltid lika magiskt att försvinna in i Narnia-världen för några timmar. ♥

Filmen får betyget: ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
( 10/10 - En av mina favoriter. )


(Bilden är härifrån.)

Kommentarer
Postat av: Johanna

ja det är det

2009-10-30 @ 01:40:34
URL: http://afragileflowers.blogg.se/
Postat av: MS | › Michael Jackson ♥

RE: inte hittils, men snart borde ja det :)

2009-10-30 @ 02:41:04
URL: http://msundin.blogg.se/
Postat av: ★ SimonSvensson ☆★☆ [ZvenZon.blogg.se] ★

Sv: Ledsen för sent svar, men jag har varit sjuk och bara legat i sängen, hela veckan! :/Dom sa på Expert att dom trodde att jag laddde hem för mycket. Att det var därför datorn blev seg..

Men jag laddar ju bara ner musik, och det kan ju aldrig gå över 5Gig som verkar vara Telias nerladdningsgräns..Ja Mariette är en av mina favoriter i Idol oxå! =)Btw. Så du tyckte oxå om Narnia filmen! =D

2009-10-30 @ 11:04:52
URL: http://zvenzon.blogg.se/
Postat av: sofka

Jag har läst böckerna men inte sett filmerna , är dem bra ?

2009-11-02 @ 08:01:42
URL: http://sofkaa.blogg.se/
Postat av: Hepzheba

Håller helt med om att det är en underbar film :)

2009-11-02 @ 18:52:23
URL: http://hepzheba.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback