Ett tillstånd där jag låter mig själv vara latare än vanligt.

Jag tänkte igår att jag skulle gå upp till frukosten idag och sluta sova till typ elva som jag har gjort de senaste dagarna, eller rättare sagt gå upp och stänga av klockan för att sen fortsätta sova till typ elva. Men jag gjorde samma sak idag igen. Jag var väl trött, antar jag. Jag har väl varit det lite extra mycket de senaste dagarna. Jag har inte varit lika noga med att sova minst sju timmar, jag har suttit uppe sent och jag har fastnat i ett tillstånd där jag låter mig själv vara latare än vanligt.


Ett kollage som jag gjorde en gång...

Idag känns det förresten som söndag, fast det är det inte. Jag får försöka intala mig själv det. Det är lördag nu och det kommer att vara det resten av den här dagen. Jag är inte nedstämd längre, utan nu är allt istället lite mer som vanligt plus en gnutta irritation över något som jag inte ens kommer ihåg varför jag blev irriterad över. Så nu ska jag släppa det där och försvinna in i filmens värld. Det är fortfarande en av de som jag köpte som jag inte har sett - Tears of the Sun. Så jag ska gå och se den nu...

(Dagens Bibelord är Matt 11:28.)

Kommentarer
Postat av: emma

vadå, om vad stämmer ? :)

2009-10-31 @ 13:02:57
URL: http://eemmaemmaemma.blogg.se/
Postat av: janna

inte så mycket faktiskt och själv?

2009-10-31 @ 14:30:51
URL: http://jannaengvall.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sv: Yes, det är stor hjälp att ha motivation! :D

2009-10-31 @ 16:46:24
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: E

sv: okej, får ta och kolla den någon dag :)Jag har också blivit så lat & trött på senaste tiden, fattar inte varför eller hur det kan ha blivit så!

2009-10-31 @ 16:52:55
URL: http://ilame.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hoppas du haft en bra dag och helg fast att du vatt lite trött...Kram

2009-10-31 @ 18:32:18
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: anna

åh nu blev jag nästan ännu tröttare än jag redan är när jag ser de där bilderna, ser så skönt ut!

2009-10-31 @ 19:52:48
URL: http://addspirit.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback